Aus der Zips Mitte Sptember - -y.
Týždeň od 8.-15. septembra 1901 sa niesol v slávnostnom znamení pre evanjelické a.v. cirkevné zbory na Spiši. Najprv Bochholzova slávnosť vo Veľkej Lomnici a potom konvent v Tatranskej Lomnici pod predsedníctvom biskupa Pavla Zelenku. Referát o slávnostiach, o prejave Rudolfa Webera a o priebehu samotného konventu.