Se Hochw. der Eperieser Domherr Andor Hodobay
... sa vyšle ako gréckokatolícky kaplan do Ameriky, aby tam žijúcich Slovákov upevňoval vo viere proti "ruským agitátorom", ktorí chcú previesť ich prestup do ortodoxnej pravoslávnej cirkvi.