Schmöllnitz am 18. März 1902
Referát zo slávnosti, ktorá sa uskutočnila v Smolníku 15. marca 1902 pri príležitosti vymenovania dekana Jána Maruzsinszkého za prepošta. Program slávnosti v 9 bodoch so slávnostnou rečou Júliusa Wicka.