Pfarrerwechsel
Správa o tom, že evanjelický farár Albert Kübecher z Tvarožnej ( kde pôsobil 17 rokov) bol menovaný na miesto nebohého farára Martina Lerscha ku cirkevnému zboru v Ľubici. Rozlúčkovú kázeň mal v Tvarožnej 16. marca 1902. O jeho inštalácii v Ľubici.