Der VI. kön. Freistädte Seniorat - - s.
Mimoriadny konvent evanjelického a.v. cirkevného obvodu VI slobodných kráľovských miest, ktorý zasdal v Kežmarku 27. mája 1902 a rozlúčil sa so svojim seniorom, kežmarským farárom Štefanom Linbergerom. Pozdravné príhovory zástupcom Košíc, Prešova a ďalších miest cirkevného obvodu. Prípravy na voľbu seniora.