Kirchenweihe
... v Barci sa konala dňa 29. júna 1902. Z milodarov veriacich a grófa Karola Zičiho (Zichy) bol kostol obnovený a zakúpený nový organ. Posviacku vykonal profesor teológie Dr. Ján Csiszarik.