Priesterjubiläum
Referát o tom, že 21. októbra 1902 oslávil v Lipanoch rímskokatolícky farár-dekan Melichar Brühl 25 ročné jubileum svojho kňazského pôsobenia. Slávnostná omša. Spoločný obed. Hostia na čele s podžupanom Eugenom Bárdossym.