Jubiläum
Gréckokatolícky biskup Dr. Ján Váli oslávil v októbri 1902 svoje vymenovanie za biskupa (20 ročné). Jeho inštalácia sa konala 15.júna nasledujúceho roku. Na oslávenie tohto výročia sa zriadil organizačný výbor. Plány osláv