Die israel. Gemeinde
Správa o voľbách pri židovskej náboženskej obci v Košiciach v decembri roku 1902. Predsedom školskej stolice bol zvolený Dr. Samuel Fényes a za finančné náležitostí zodpovedá zvolený Adolf Adler