Jubiläum
...evanjelického a.v. farára a seniora podtatnského cirkevného obvodu Jána Schönvisznera v Poprade v júni roku 1903 pri príležitosti 50 ročného kňazského pôsobenia. Rozlúčková reč jubilanta so seniorátom. Menovaný zostáva čestným hlavným seniorom.