Sekunditia
Dňa 15. júla 1903 sa konala cirkevná slávnosť pri Solivare v obce Kokošovce, kde oslávil 50. výročie kňazského pôsobenia farár Ján Liber. Manuduktorom bol košický kanonik-prepošt Štefan Lessko. Priebeh slávnosti, prítomní hostia, slávnostná večera s 500 účastníkmi.