Der Senioratsconvent
...šiestich slobodných kráľovských miest sa konal 15. júla 1903 v Prešove pod predsedníctvom Ondreja Dianisku. Zástupcovia košického cirkevného zboru. Vo veci rozpustenia seniorátu sa nedocielilo rozhodnutie.