Kirchenweihe
... sa konala v auguste 1903 v Sečovciach. Obnovený reformovaný (kalvinský) kostol sa odovzdal do užívania. Slávnostný obrad uskutočnil senior Jozef Hutka. ůčastníkmi na obrade ďaľší traja kazatelia.