Die r.k. Kapelle am Bankó Berge
... stála 3021,18 korún. Vyúčtovanie o úhradách rozdielu medzi hotovosťou a skutočnou platbou. Zásluhy M. Kalchera [?] pri stavbe kaplnky a tiež pri uhradení výdavkov. Milodary.