Gegen die Reverse
...sa rokovalo na konvente evanjelických a.v. farárov na Spiši dňa 3. októbra 1903 v Poprade. Senior Samuel Weber predniesol návrhy o reverzoch a o spolku Gustáva Adolfa. Prijatie návrhu.