Die Einweihung der griechisch katholischen Kirche in Bártfa
... sa konala v Bardejove 11. októbra 1903. Slávnostný obrad uskutočnil prešovský biskup Ján Váli. Náklady na výstavbu chrámu (32 tisíc korún). Darcovia, stavitelia. Slávnostný banket.