Heiligsprechung dreier Märtyrer
Správa o tom, že košickí mučeníci budú svätorečení v Ríme 6. januára 1904. Menovaní mučeníci sú: Marek Körösy - opát z Krásnej pri Hornáde a dvaja jezuiti Štefan Pongrácz a Malichar Grodecz, ktorí boli umučení v Košiciach roku 1619.