Bibelfest in der evang. Kirche - St.
... usporiada v Košiciach 6. marca 1904 v rámci celosvetových osláv storočnice "Britskej a zahraničnej biblickej spoločnosti". Zbierka na jubilejný fond sa uskutoční v kostole v Košiciach. Kazateľom slávnosti bude evanjelický a.v. farár Ján (János) Csiskó.