Die evangelische I. Kirchengemeinde AC...
Správa o tom, že evanjelický cirkevný zbor v Košiciach rozposiela svoju ročenku - ročník č. 24. Z obsahu: stav pokladnice činí 124 872,19 korún, podrobnosti zo života cirkevného zboru.