Das Begräbniss
Referát o pohrebe košického evanjelického a.v. farára Jána (János) Csisku [*1841], ktorý sa konal v Košiciach 15. augusta 1904. Menovaný pôsobil v Košiciach 39 rokov. Veľká účasť na pohrebe - bez rozdielu konfesie. Prítomní: evanjelickí biskup Pavol Zelenka, senior Andrej Dianiška. Priebeh pohrebu. Vence a ich nadpisy.