A gálszécsi vragáknak királyi céhlevele 1633-ból - Dongó Gyárfás, Gejza, 1853-1928
Prípisy sečovských obuvníkov kráľovskému administrátorovi grófovi F. Zičimu (Zichy) a zastupiteľstvu Zemplínskej župy, v ktorých protestujú proti predaju domu nimi používaného - na dražbe- , odvolávajúc sa na svoju cechovú listinu, v ktorej je zadefinované, že dom im daroval sám kráľ Ferdinand II. Prípisy sú z roku 1789