Installation
Správa o slávnostnej inštalácii do hodnosti titulárneho prepošta farára-dekana Lipian Melichara (Menyhért) Brühla dňa 27. septembra 1904. Menoslov prítomných na bankete na čele s podžupanom Imrichom Ghilányim.