Die I. evangelische Kirchengemeinde A.C.
Referát o priebehu konventu I. evanjelického a.v. zboru v Košiciach v októbri 1904. Administrátorom zboru sa stal po zosnulom farárovi Csiskovi farár z Prešova Ľudovít (Lajos) Draskóczy. Čas vypísania súbehu. Učiteľské platy.