Installation
Správa o tom, že že inštalácia Júliusa (Gyula) Sidelszkeho - farára v Košickžch Olšanoch sa uskutočnila prostredníctvom farára, prepošta Alojza (Alajos) Tomcskó z Hanisky dňa 16. októbra 1904.