Ministerielle Anerkennung
- sa vyslovilo rímskokatolíckemu farárovi Júliusovi (Gyula) Sidelszkemu z Košických Olšan pre značné podporovanie chudobných gymnazistov v Košiciach. Na čele 12-člennej deputácie riaditeľ vyššieho gymnázia Dr. Baláž Horváth vyjadril poďakovanie menovanému. Príhovory ďaľších členov deputácie