Gölniczbánya, in März ; Kirchenconvent ; Märzfeier
Konvent evanjelického a.v. cirkevného zboru v Gelnici pod predsedníctvom Karola Meneszdorfera a Andreja (András) Zimermanna. Účty a rozpočet. Odmietnutie zavedenia cirkevnej dane. Problémy školskej stolice