Installation des ev. Pfarrers
- Vojtecha (Béla) Mohrasa konala 16. apríla 1905 v Košiciach. Obrad previedol senior Pavol (Pál) Thuróczy. Priebeh slávnosti v kostole. Cirkevný konvent. Banket v hotely Schalkház pre 100 osôb. Prípitky