Die késmárker evangel. Kirchengemeinde
...vo svojom konvente následkom smrti Pavla (Pál) Kélera, uprázdnenú hodnosť cirkevného dozorcu, zaplnil zvolením nestora spišských lekárov Dr. Gregora (Gergely) Tátray-ho.