Rabbinerwahl
... sa konala dňa 9. decembra 1905 v Košiciach, na ktorej prevažnou väčšinou hlasov hlavným rabínom sa stal Dr. Jozef Klein. Pozdravil ho Dr. Bernard (Bernát) Sichermann, predseda náboženskej obce.