Evangelischer Convent
Správa o rokovaní konventu evanjelického a.v. cirkevného zboru v Gelnici o finančných problémoch následkom školskej reformy, o údržbe evanjelickej školy, na ktorú budú musieť prispievať tak veriaci, ako aj žiaci formou zápisného a školného.