Geistliche gegen ihren Bischof
Správa o písomnom proteste 18 katolíckych kňazov spišskej diecézy proti internovaniu kaplána F. Tománka so zdôraňovaním národných práv a vyhlásením, že sa nedajú biskupom Párvym terorizovať.