Kirchliches
Správa o tom že gréckokatolícky prešovský biskup Ján (Johann) Vályi daroval yo svojej súkromnej pokladnice 400 tisíc korún na rekativovanie ženského mníšského rádu gréckokatolíckej cirkve, ktorý sa zaoberá výchovou žien.