Evangelische Festversammlungen in Kassa
Správa o tom, že v dňoch 25.-26. septembra 1909 bude valné zhromaždenie"Uhorského evanjelického všeobecného pomocného ústavu" , ktorý podporuje chudobné evanjelické cirkevné zbory a evanjelického literárneho spolku "Lutherova spoločnosť" v obradnej sieni župného domu v Košiciach. Program slávnosti.