Evangelische Festversammlungen in Kassa
Informácia o tom, že v dňoch 25.-26. septembra 1909 bude valné zhromaždenie "Uhorského evanjelického všeobecného pomocného ústavu", ktorý podporuje chudobné evanjelické cirkevné zbory a evanjelického literárneho spolku "Lutherova spoločnosť" v obradnej sieni župného domu v Košiciach. Program slávnosti o.i. prednáška profesora právnickej akadémie Dr. Olivera Eöttevényiho Nagy-a na tému "Právne a etické následky prevádzania XX.-teho článku zákona z roka 1848.