Pfarrerinstallation
Slávnostne uvedený do funkcie farára v Mníšku nad Hnilcom bol evanjelický farára Martin (Márton) Gindl. Na inštalácii bol prítomný senior Albert Kübecher zo Spišskej Novej Vsi. V svojej slávnostnej uvádzacej reči spomenul zásluhy penyzionovaného farára Fridricha Wittchena.