Rabbinerjubileum
Prešovská židovská náboženská obec oslávi 22. mája 1910 50-ročné úradné jubileum rabína Dr. Mayera Austerlitza. Na tejto slávnosti sa zúčastní aj deputácia košickej židovskej náboženskej obce.