Die Késmárker ev. Kirchengemeinde...
...správa o jeho konvente 28. decembra 1913, údaje z rozpočtu cirkevného zboru a cirkevných škôl (základnej a meštianskej) s informáciou o plánoch rozšírenia školskej budovy.