Kirchenkonvent in Gölnicz
- evanjelického a.v. cirkevného zboru v Gelnici, ktorý sa konal 29. marca 1914 pod predsedníctvom cirkevného inšpektora Dr. Karola Wolfa. Za kurátora na ďaľších 6 rokov bol znovu zvolený Anton Szentistványi