Egyházmegyei közgyülés
Evanjelický a.v. "Hegyaljai" [v preklade uvádzaný niekedy ako Tokajský alebo Podhorský] seniorát mal v dňoch 2. a 3. augusta 1906 seniorálny konvent v Košiciach pod predsedníctvom Štefana (István) Radványiho a Pavla (Pál) Turóczyho. Služby Božie viedol košický evanjelický farár Vojtech (Béla) Mohr. Delegovanie vyslancov na dištriktuálny konvent. Školské záležitosti.