Hitközségi választás Szepsiben
Dňa 23. decembra 1906 bola voľba predstavenstva židovskej náboženskej obce v Moldave nad Bodvou. Jednohlasne zvolili za predsedu Felixa (Bodóg) Bollatseka. Menoslov ďaľších hodnostárov.