Uj elöljárósági tagok
Na zasadnutí židovskej náboženskej obce v Košiciach v januári roku 1908 boli zvolení členovia predstavenstva. Obradník (ceremoniár) sa stal ing. Leo Weisz. Menoslov predstavenstva.