Az eperjesi püspök a pánszláv sajtó ellen
Dr. Ján Váli, prešovský gréckokatolícky biskup vydal obežník ku kňazom v ktorom zakazuje čítanie slovenského týždenníka, ktorého redaktorom je Dr. M. Hodža a očakáva od nich zamedzenie šírenia týchto novín medzi ľudom