Kellemetlen szomszédság - Révész, Koloman
Glosa negatívne hodnotí skutočnosť, že vedľa kalvínskeho kostola v Košiciach je mestský žalár. Historické pozadie súdobého stavu. Miestny senior evanjelickej reformovanej cikrvi žiada mestské zastupiteľstvo aby našlo vo veci uspokojujúce riešenie.