Kassaujfalu uj plébánosa
Správa o tom, že mestské zastupiteľstvo v Košiciach menovalo na uprázdnené miesto rímskokatolíckeho farára do Košickej Novej Vsi Štefana (István) Bodnára v novembri roku 1908.