A kassai református egyház
... mal 10. januára 1909 konvent pod predsedníctvom seniora Kolomana (Kálmán) Révésza, ktorý predložil správu o činnosti zboru za rok 1908. O hospodárskych záležitostiach zboru referoval hlavný kurátor Július Naményi. Konvent sa uzniesol na tom, že vstúpia do krajinského kalvinského zväz.