Kálvin emlékezete Kassán
Správa o pripravovanom spomienkovom podujatí pri príležitosti 400 ročného výročia narodenia reformátora Jána Kalvína, tak ako všade v Uhorsku, aj v Košiciach. Uskutoční sa 11. júna 1909. Slávnostnú reč povie senior Koloman (Kálmán) Révész.