A kassai református egyház uj segédlelkésze
Koloman Makay sa stal riadnym farárom polepšovne v Košiciach, čím sa uprázdnilo miest kaplana. Z Abaujszántó predispnovaný na to miesto farár Alex Farkas. 8. augusta 1909 prvá kázeň v košickom reformovanom kostole.