Tanitó gyűlés N. Mihályban - M.
Valné zhromaždenie Spolku učiteľov Zemplínskej župy v Michalovciach 7. novembra 1901. Program. Finančný dar (tisíc korún) venoval právnik Štefan Sulyovszky na základinu pre Dom učiteľov