Külön lapot Zemplénvármegyei tanitóknak - Horváthy, Július
Úloha na založenie časopisu pre učiteľov navrhnutá pri valnom zasadaní učiteľského spolku v Michalovciach v rou 1901. Návrh bol daný buď na samostatný odborný pedagogický časopis, alebo aspoň na uverejňovanie odbornej rubriky v týždenníku Zemplén