Szegi malom felszámolása
Mlyn Szegi, účastinná spoločnosť v likvidácii. Účastinári budú vyplatení v čiastke 424 korún za 400 korunové účastiny. Výmena sa uskutoční v banke "Zemplénvármegyei kereskedelmi-, ipartermény- és hitelbank" od začiatku decembra 1901